Corporate utaztatás

Vállalatunk 1989-ben alakult és a magyar idegenforgalom egyik vezető utazási irodájává vált napjainkra. 2006 óta kiemelten az üzleti utaztatásra fókuszálunk. Az azóta eltelt évek alatt jelentős szakmai tapasztalatot halmoztunk fel a hivatalos célú be- és kiutazások, rendezvények és incentive csomagtúrák szervezésében. Ezért 2017-ben úgy határoztunk, hogy a még magasabb minőség elérése érdekében, külön üzletágakra bontva támogatjuk partnereinket. Ebben az évben alakítottuk ki a Corporate, Incentive, Event, Cruise, Sport és Adventure divíziókat.

Cégünk valamennyi jogszabályban meghatározott turisztikai jogosítvánnyal rendelkezik, így ügyfeleinek teljes körű utazási szolgáltatást tud biztosítani: legyen szó akár utazás- vagy programszervezésről, repülőjegy-értékesítésről, szállásfoglalásról, autóbérlésről, biztosításról, vízumügyintézésről, vasúti, hajó és autóbusz menetjegyek valamint rendezvényjegyek értékesítéséről.

A 2016-os év „legjobb corporate utaztató irodája” cím büszke tulajdonosaként bármilyen üzleti utat magas színvonalon megszervezünk, hiszen az egész világot lefedő partnerhálózattal rendelkezünk. Az idei évben elnyertük ismét a Business Excellence 2020 keretein belül a „legjobb üzleti utaztató” kitüntetést.

Tagjai vagyunk Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), a Nemzetközi Légifuvarozók Szövetségének (IATA), a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ), a Repülőjegy Értékesítő Irodák Magyarországi Egyesületének (IRIME), a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának (BKIK) valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarának is.